ZIDNA SVJETILJKA 15265W TAROK

cijena

Na upit

Proizvođač GLOBO
Dostupnost S odgodom 2-3 tjedna

Šifra 922Dimenzije(mm)
širina:190 visina:260 dužina:150
Alternate Text
Besplatno savjetovanje Kontaktirajte našu stručnu službu

webshop@mobel-land.hr

Naručite ili pošaljite upit za ovaj proizvod

UPIT

Pošaljite upit u vezi ovog proizvoda i naš prodajni predstavnik će Vam se javiti u najkraćem roku s detaljnijim informacijama.


Moglo bi vam se sviđati...

JJA VRTNA FOTELJA BARCELONE 159221

1.190 ,00 kn OPIS Stolna svjetiljka 15265W Tarok. Stolna svjetiljka Tarok vrlo je moderna i ukusna, svjetiljka je izvrsna kao dodatno osvjetljenje u spavaćoj sobi ili u drugim dnevnim boravcima. Vrhunac ove svjetiljke je luminiscentni zaslon koji je prekriven sivom baršunastom tkaninom i također ima ukrasne probojnike. Ovo impresivno odražava svjetlost. SASTAV: Baršun. Slika artikla je simbolična.

KREVET SKIN-ZANETTE 2

14.190 ,00 kn OPIS Stolna svjetiljka 15265W Tarok. Stolna svjetiljka Tarok vrlo je moderna i ukusna, svjetiljka je izvrsna kao dodatno osvjetljenje u spavaćoj sobi ili u drugim dnevnim boravcima. Vrhunac ove svjetiljke je luminiscentni zaslon koji je prekriven sivom baršunastom tkaninom i također ima ukrasne probojnike. Ovo impresivno odražava svjetlost. SASTAV: Baršun. Slika artikla je simbolična.

NOČNI ORMARIĆI CLOE1-ZANETTE 2

5.290 ,00 kn OPIS Stolna svjetiljka 15265W Tarok. Stolna svjetiljka Tarok vrlo je moderna i ukusna, svjetiljka je izvrsna kao dodatno osvjetljenje u spavaćoj sobi ili u drugim dnevnim boravcima. Vrhunac ove svjetiljke je luminiscentni zaslon koji je prekriven sivom baršunastom tkaninom i također ima ukrasne probojnike. Ovo impresivno odražava svjetlost. SASTAV: Baršun. Slika artikla je simbolična.

KOMODA CLOE-ZANETTE 2

14.290 ,00 kn OPIS Stolna svjetiljka 15265W Tarok. Stolna svjetiljka Tarok vrlo je moderna i ukusna, svjetiljka je izvrsna kao dodatno osvjetljenje u spavaćoj sobi ili u drugim dnevnim boravcima. Vrhunac ove svjetiljke je luminiscentni zaslon koji je prekriven sivom baršunastom tkaninom i također ima ukrasne probojnike. Ovo impresivno odražava svjetlost. SASTAV: Baršun. Slika artikla je simbolična.

ORMAR AVANT ZANETTE 1

21.390 ,00 kn OPIS Stolna svjetiljka 15265W Tarok. Stolna svjetiljka Tarok vrlo je moderna i ukusna, svjetiljka je izvrsna kao dodatno osvjetljenje u spavaćoj sobi ili u drugim dnevnim boravcima. Vrhunac ove svjetiljke je luminiscentni zaslon koji je prekriven sivom baršunastom tkaninom i također ima ukrasne probojnike. Ovo impresivno odražava svjetlost. SASTAV: Baršun. Slika artikla je simbolična.

KREVET MORFEO-ZANETTE 1

30.590 ,00 kn OPIS Stolna svjetiljka 15265W Tarok. Stolna svjetiljka Tarok vrlo je moderna i ukusna, svjetiljka je izvrsna kao dodatno osvjetljenje u spavaćoj sobi ili u drugim dnevnim boravcima. Vrhunac ove svjetiljke je luminiscentni zaslon koji je prekriven sivom baršunastom tkaninom i također ima ukrasne probojnike. Ovo impresivno odražava svjetlost. SASTAV: Baršun. Slika artikla je simbolična.

KOMODA MORFEO-ZANETTE 1

16.390 ,00 kn OPIS Stolna svjetiljka 15265W Tarok. Stolna svjetiljka Tarok vrlo je moderna i ukusna, svjetiljka je izvrsna kao dodatno osvjetljenje u spavaćoj sobi ili u drugim dnevnim boravcima. Vrhunac ove svjetiljke je luminiscentni zaslon koji je prekriven sivom baršunastom tkaninom i također ima ukrasne probojnike. Ovo impresivno odražava svjetlost. SASTAV: Baršun. Slika artikla je simbolična.

BLAGOVAONSKI STOL PAPILLON

20.290 ,00 kn OPIS Stolna svjetiljka 15265W Tarok. Stolna svjetiljka Tarok vrlo je moderna i ukusna, svjetiljka je izvrsna kao dodatno osvjetljenje u spavaćoj sobi ili u drugim dnevnim boravcima. Vrhunac ove svjetiljke je luminiscentni zaslon koji je prekriven sivom baršunastom tkaninom i također ima ukrasne probojnike. Ovo impresivno odražava svjetlost. SASTAV: Baršun. Slika artikla je simbolična.

KLUB STOLIĆ ALHAMBRA 75960

6.190 ,00 kn OPIS Stolna svjetiljka 15265W Tarok. Stolna svjetiljka Tarok vrlo je moderna i ukusna, svjetiljka je izvrsna kao dodatno osvjetljenje u spavaćoj sobi ili u drugim dnevnim boravcima. Vrhunac ove svjetiljke je luminiscentni zaslon koji je prekriven sivom baršunastom tkaninom i također ima ukrasne probojnike. Ovo impresivno odražava svjetlost. SASTAV: Baršun. Slika artikla je simbolična.

KLUB STOLIĆ HOOD

4.690 ,00 kn OPIS Stolna svjetiljka 15265W Tarok. Stolna svjetiljka Tarok vrlo je moderna i ukusna, svjetiljka je izvrsna kao dodatno osvjetljenje u spavaćoj sobi ili u drugim dnevnim boravcima. Vrhunac ove svjetiljke je luminiscentni zaslon koji je prekriven sivom baršunastom tkaninom i također ima ukrasne probojnike. Ovo impresivno odražava svjetlost. SASTAV: Baršun. Slika artikla je simbolična.

KLUB STOLIĆ VERSILIA 75942

14.490 ,00 kn OPIS Stolna svjetiljka 15265W Tarok. Stolna svjetiljka Tarok vrlo je moderna i ukusna, svjetiljka je izvrsna kao dodatno osvjetljenje u spavaćoj sobi ili u drugim dnevnim boravcima. Vrhunac ove svjetiljke je luminiscentni zaslon koji je prekriven sivom baršunastom tkaninom i također ima ukrasne probojnike. Ovo impresivno odražava svjetlost. SASTAV: Baršun. Slika artikla je simbolična.

KREVET NAPOLES 180x200cm

15.250 ,00 kn OPIS Stolna svjetiljka 15265W Tarok. Stolna svjetiljka Tarok vrlo je moderna i ukusna, svjetiljka je izvrsna kao dodatno osvjetljenje u spavaćoj sobi ili u drugim dnevnim boravcima. Vrhunac ove svjetiljke je luminiscentni zaslon koji je prekriven sivom baršunastom tkaninom i također ima ukrasne probojnike. Ovo impresivno odražava svjetlost. SASTAV: Baršun. Slika artikla je simbolična.

Opis i specifikacije

OPIS Stolna svjetiljka 15265W Tarok. Stolna svjetiljka Tarok vrlo je moderna i ukusna, svjetiljka je izvrsna kao dodatno osvjetljenje u spavaćoj sobi ili u drugim dnevnim boravcima. Vrhunac ove svjetiljke je luminiscentni zaslon koji je prekriven sivom baršunastom tkaninom i također ima ukrasne probojnike. Ovo impresivno odražava svjetlost. SASTAV: Baršun. Slika artikla je simbolična.

Zadnje pregledani proizvodi

Pregledajte opet