Möbel Land brand

Ponosimo se višegodišnjim iskustvom na njemačkom tržištu i kvalitetom usluge svojih djelatnika. Pratimo trendove i vodimo brigu da svojim kupcima omogućimo izbor samo najkvalitetnijih europskih brandova.

U našoj trgovini pronaći ćete sve što je potrebno za vaš dom! Od visokokvalitetnog namještaja, podnih i zidnih obloga, rasvjete, zavjesa, pa sve do kuhinjskog pribora. Mi brinemo da vaš dom dobije sve što mu je potrebno i nadamo se da ćete pronaći inspiraciju u našoj ponudi.

Izuzetno nam je važno da naši kupci budu zadovoljni tijekom i nakon kupnje. Zato vam nudimo potporu u projektiranju interijera, otpremu naručenih proizvoda, ugradnju, odvoženju starog namještaja i ostataka nakon ugradnje te informiranje o samim proizvodima.

 

Od inspiracije do realizacije

 

Vjerujemo da je dom odraz ljudi koji u njemu žive. Mjesto gdje je baš sve onako kako želite, mjesto gdje se vi i vaši najmiliji osjećate ugodno. Zato različitim idejama za uređenje doma posvećujemo veliku pažnju – od inspiracije preko dekoracija pa do organizacije.

U Möbel Landu pronađite sve što je potrebno za stvaranje prostora koji ćete od srca nazivati domom.

 

Möbel Land misija

 

Naša misija je da vam ponudom kvalitetnih proizvoda i usluga dajemo dodatnu inspiraciju za uređenje doma.

Svakim svojim potezom želimo omogućiti da se osjećate važno. Nudimo visoko kvalitetni europski namještaj uz najbolji omjer cijene i kvalitete. Naši prodajni savjetnici, arhitekti, podopolagači i monteri učinit će sve da se osjećate uzvišeno našim pristupom „ključ u ruke“ uz koji ćete brzo i bez stresa doći do svog novog doma .

Našim zaposlenicima nudimo priliku za inspirativan posao s europskim uvjetima rada i plaćama. Kroz zaposlene radnike, ostvarene prihode i izraženu socijalnu odgovornost pokazujemo svoju brigu za zajednicu i ljude oko nas.

 

Möbel Land vizija

 

Do 2023. želimo na prostoru zemalja CE Europe postati lider u ponudi visoko kvalitetnih proizvoda za dom europskih brandova uz vrhunskih ponudu usluga projektiranja, otpreme i montaže.