Richmond


Odaberite boju

Cijena
Atraktivnost, posebnost i inovativnost glavni su aduti, sad već kultnog brenda namještaja Richmond Interiors. Vrhunski antikni kabineti, stolovi i police od reciklirane hrastovine i drugog kvalitetnog drveta stvaraju se za osobni užitak ljubitelja lijepih i kvalitetnih interijera.

Brend koji danas posluje u više od 50 zemalja i kupce osvaja originalnim dizajnom, svoje početke vuče iz 1980. godine. Tada je s radom počela obiteljska tvrtka Spieghel Trading Company koja se bavila prodajom antiknog namještaja i atraktivnih detalja za dom. Zahvaljujući kreativnim idejama i činjenici da su “drugačiji od drugih” ubrzo su usmjerili snage u razvoj unikatno dizajniranih predmeta te uskoro pod okriljem tvrtke Spieghel bili prisutni u više od 800 trgovina namještaja diljem svijeta. Takav globalni rast tražio je i internacionalno ime i tako je rođen, sad već slavni Richmond Interiors. Svaka kolekcija namještaja ovog brenda najvećim se dijelom proizvodi u tvornici u Rumunjskoj, a samo mali dio kolekcije čini uvoz s egzotičnog Dalekog Istoka.

Kvalitetu garantiraju angažmanom najboljih dizajnera i naprednih strojeva za izradu namještaja. Svaka kolekcija jamči topao i atraktivan izgled koji se uklapa u gotovo svaki prostor jer predstavlja pravi spoj modernog i tradicije, s posebnom dozom topline inspirirane starinom. Kako je brend i dalje u ekspanziji, a nakon više od 37 godina u samom vrhu, nove kolekcije na tržište će stizati sve bržim tempom. Naravno, uz garanciju kvalitete i udobnosti koju jamči potpis Richmond Interiors.