Ada


Odaberite boju

Cijena
Danas najveći austrijski proizvođač namještaja, tvrtka ADA, u kojoj je zadovoljstvo kupaca ultimativni cilj pri kreiranju svakog komada namještaja, počela je s radom davne 1900. godine u štajerskom Adneru zahvaljujući entuzijastu i osnivaču Karlu Derleru.

U početku su se bavili proizvodnjom konopaca, a kada je 1930. posao preuzeo njegov sin Alois Derler posvetili su se izradi madraca te su upisani u povijest kao prva Štajerska tvornica madraca. Danas ADA, tvrtka s više od 100 godina obiteljske tradicije zapošljava čak 2500 ljudi u 4 tvornice, unutar tri zemlje na 172.000 m2. U svom portfelju imaju brojne modele tapeciranog namještaja, vrhunskih kreveta od prirodnih materijala i madrace. Desetljećima je ADA brend poznat po predanosti tradiciji, preciznosti u proizvodnji i brizi o najsitnijim detaljima. Upravo zbog toga svaki komad namještaja s ADA potpisom zadovoljava najviše standarde potrebne za ugodno življenje.

Svi proizvodi su premium kvalitete, a takva izvrsnost osigurana je stalnom kontrolom kvalitete, optimizacijom procesa i korištenjem modernih tehnologija. U ADI garantiraju da je svaki komad s njihovim potpisom kvalitetan, dugovječan i funkcionalan. ADA je cijenjena i zbog partnerstva s brojnim renomiranim svjetskim brandovima kao što su JOOP!, Tom Tailor i Birkenstock.