Novosti

Velika akcija posuđa, čaša, dekoracija i kulinarskih pomagala i do -55%

Autor: hyper
Objavljeno na dan: 21.03.2024.

Seltman na akciji i do -50%

Vrhunsko posuđe Seltman Weiden se već više od 200 godina proizvodi u Njemačkoj. Porculan najviše kvalitete po njemačkim standardima.

Održavanje Njemačke kao proizvodne lokacije glavni je prioritet obitelji Seltmann. Dizajn, funkcionalnost, dugotrajnost i ekskluzivnost karakteristike su proizvoda čiji se visoki standardi kvalitete mogu održati samo proizvodnjom u Njemačkoj.

Easy life na akciji i do -45%

Talijanski dizajn ogleda se pri kreaciji ovih zanimljivih primjeraka modernog posuđa šarenih boja. Za moderne domove, vikendice i apartmane.

Bazirani samo 90km od Milana garantiraju vrhinski dizajn i inovativne oblike ovog posuđa.

GEFU na akciji i do – 55%

Kvalitetna kulinarska pomagala tvrtke GEFU mogu se prepoznati po izvrsnoj funkcionalnosti, prvoklasnoj kvaliteti i dizajnu koji korisnika emocionalno privlači. Jednostavni su za upotrebu, sigurni za uporabu, osjećaju se dobro i dobro izgledaju. Njemački kulinarski umjetnici ne samo da cijene ovu atraktivnu smjesu, već osiguravaju sve više i više zadovoljnih kupaca i sve veće prodajne brojke širom svijeta.

Microplane na akciji i do -40%

Rezači, strugači, rende i druga kulinarska pomagala pretvaraju pripremu vrhunskih jela u lagani zadatak i veliki užitak.

Svjetski poznati američki proizvodi koji su se udomaćili u kuhinjama širom svijeta pružaju užitak kuhanja.

 Leonardo na akciji i do -55%

Kada se spoje obiteljski posao puhanja stakla koji korijene vuče iz 1859. godine, poduzetnički duh dobar dizajn dobije se samo jedno – Leonardo. Brend koji danas vodi peta generacija obitelji Kleine jedan je od najvećih proizvođača staklenih proizvoda za sve prigode. Stalna težnja prema inovacijama, napretku, zanimljivom dizajnu i bezvremenskom izgledu doveli su Leonardo na sam vrh liste besprijekorno izrađenih dekorativnih predmeta.