Fissler


Odaberite boju

Cijena
Fissler je ime bez kojeg je danas vrhunsko kuhanje nezamislivo. Riječ je o jednom od vodećih svjetskih proizvođača visokokvalitetnog posuđa. Ta pozicija, koju u ovoj njemačkoj obiteljskoj tvrtki s ponosom nose već šest generacija, ujedno im je i obveza i motivacija. Bilo da je riječ o razvoju novih proizvoda ili unapređenju postojećih, u Fissleru se uvijek trude postići jedan cilj – učiniti kuhanje zabavnim, stvaranjem najboljih mogućih proizvoda s kojima se to može postići.

Pridavanjem posebne pažnje svakom detalju, od pažljive selekcije sirovine do nadgledanja svih proizvodnih procesa, garantiraju najviše standarde i kvalitetu svakog artikla koji nosi oznaku Fissler. Kako bi držali korak s vlastitom, visoko postavljenom ljestvicom kvalitete, u tvrtki kroz razgranatu mrežu servisa puno truda ulažu u svoj odnos s kupcima. Upravo je to dodana vrijednost koju sa sobom nosi Fissler brand.

Kombinirajući pažljivo odabrane materijale, godine iskustva i veliku strast prema stvaranju novih proizvoda proizvode prava mala remek – djela za kuhanje. Tako su od 1845. do danas postigli da je kuhanje s njihovim posuđem postalo jedinstveno iskustvo koje svatko treba doživjeti.