Hülsta


Cijena
Kada je prije više od 75 godina Alois Hüls u njemačkom Stadtlohnu osnovao malu postolarsku radionicu, vjerojatno nije ni sanjao da će kompanija s njegovim imenom, Hülsta, postati najpoznatiji njemački brend namještaja. Upravo to se dogodilo, a s više od 220 međunarodnih patenata ova tvrtka ubrzo je odigrala i značaju ulogu u oblikovanju njemačkog sektora namještaja te postala ozbiljan igrač u svjetskim okvirima.

Kao jedan od velikih Hülstinih iskoraka svakako je garderoba INTERMAT koja se može smatrati pretečom današnjih walk – in ormara. Zahvaljujući ovom pionirskom pristupu, Hülsta je u svijetu namještaja u mnogočemu bila prva i odigrala važnu ulogu u kreiranju namještaja kakav danas poznajemo i koristimo.

Kada je riječ o dnevnim boravcima, njihov UNIVERSA koncept, prvi samosloživi program koji omogućuje svakom kupcu da složi elemente onako kako njemu odgovara, začetnik je trenda koji se i dalje njeguje diljem svijeta. Hülsta danas pokriva sve prostorije doma i svim komadima s njihovim potpisom zajednički su inovativan dizajnmaksimalna iskorištenost prostora besprijekorna kvaliteta.