Leonardo


Cijena
Kada se spoje obiteljski posao puhanja stakla koji korijene vuče iz 1859. godine, poduzetnički duh dobar dizajn dobije se samo jedno – Leonardo. Brend koji danas vodi peta generacija obitelji Kleine jedan je od najvećih proizvođača staklenih proizvoda za sve prigode.

Od kad je utemeljen 1972. godine, kao promotor talijanskog načina života, Leonardo se jasno profilirao kao svjedok svih magičnih trenutaka života jedne obitelji ili individue. Posebni su po kreiranju nenadmašnog spoja njemačke kvalitete i talijanskog dizajna. Osim što uljepšavaju svakodnevicu, u Leonardu su jako ponosni i na to što posebne trenutke poput vjenčanja i rođendana svojim prisustvom čine još posebnijima.

Stalna težnja prema inovacijama, napretku, zanimljivom dizajnu i bezvremenskom izgledu – jer stagnacija za njih kao kompaniju ne postoji – doveli su Leonardo na sam vrh liste besprijekorno izrađenih dekorativnih predmeta. Tome svjedoči i činjenica da svake godine lansiraju oko 800 novih proizvoda od kojih svaki ima svoju priču, a u sebi nosi satkanu tradiciju i filozofiju brenda.