Rolf Benz


Odaberite boju

Cijena
Posjedovati ROLF BENZ sofu je izraz dobrog ukusa, proizvoditi ROLF BENZ sofe je strast. 1964. godine mladi tapetar ROLF BENZ je shvatio da samo uravnotežen um može biti i učinkovit um. S ovim konceptom u mislima u gradu osniva kompaniju u gradu Nagoldu tik uz mir i tišinu Schwarzwalda. Sve počinje i sve je fokusirano na dizajn. Dizajn ROLF BENZ namještaja će biti moderan i sutra, bez obzira na to što je to bio i jučer.

Ovo je bezvremeni dizajn koji se i ne vidi na prvi pogled, ovo je dizajn koji se osjeća. Ovaj dizajn se osjeća kroz svaki dio vašeg tijela te stvara potporu i udobnost na potpuno prirodan način. Ukratko, kvaliteta koja se ogleda kroz vidljivi, ali nevidljivi luksuz koji pruža opuštenost teško usporedivu s bilo čim drugim. Fleksibilnost i modularnost samih proizvoda je jedna od glavnih značajki i vrlo zaslužna za uspjeh ovog branda Od konstrukcije pa do materijala, ROLF BENZ je postavio samo sebi svojstvene standarde kvalitete.

Rezultat? Namještaj koji se čak i danas najvećim dijelom proizvodi ručno i pruža vrhunsku kvalitetu koju nećete pronaći drugdje.