Selva


Odaberite boju

Cijena
Proizvodi s potpisom talijanskog brenda Selva već više od 50 godina nude bezvremensku ljepotu, eleganciju i profinjenost. Selva ne predstavlja samo namještaj, već luksuzan životni stil – kozmopolitski, kreativan, jedinstven i nadasve funkcionalan namještaj prilagođen modernom načinu života.

Svaki komad sa Selva potpisom omogućuje pojedincu da se kreativno izrazi jer je maksimalno prilagodljiv svim željama. U ovoj talijanskoj kompaniji, jednoj od rijetkih u svijetu koja se može pohvaliti prestižnom nagradom za vrhunsku kvalitetu ‘Zlatnim M’ Njemačkog udruženja proizvođača namještaja, vole reći da njihovi proizvodi uspješno prolaze test vremena jer nikad ne podilaze trendu već stvaraju bezvremenski stil.

Vrhunskoj kvaliteti u prilog svakako ide i činjenica da je sva proizvodnja, od osnutka tvrtke 1968. godine, smještena u Italiji – točnije mjestašcu Isola Rizza, nedaleko Verone. Tu su dakako i kontinuirana istraživanja te jedinstven Selva koncept koji omogućuje da se u svaki prostor unese prava doza luksuza i glamura.